Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fessem be feketere a hajamat?

Fessem be feketere a hajamat?

Figyelt kérdés
Világosos barna hajam van, és vettem sampont ami 24 mosás után lemegy. Mindenki festi feketére a haját, és én már rég akartam, csak még nem volt hozzá merszem sem, meg amúgyis, nemtudom....De nagyon akarom, és azt mondják, hogy az fog lenoni, meg csunya lesz, mert nem annyira sotét a szemoldokom, meg stb. Azt mondják szoke mellirt tegyek, mert a feketétol sosem szabadulsz meg....Sosem volt még festve hajam, ezért szerintetek fessem be a nagyon akart feketére, vagy tegyek bele mellirt.......
2012. júl. 10. 09:17
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szerintem fesd! Én féltem először befesteni, de lassan már 2-3 éve fekete a hajam és imádom! :) Ja és rengetegen dícsérték h mennyire jól áll :P
2012. aug. 12. 03:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!