Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barna/sötétbarnából tudok...

Barna/sötétbarnából tudok fehéret csinálni?

Figyelt kérdés

hajra gondolok nem bőrre még mielőtt valaki azt képzelné.

ha lehet csinálni, hol találok fehér színezőt?

2012. júl. 9. 18:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
z hajfüggő is. Attól, hogy neked nem lett olyan, nem biztos, hogy neki se. Lehet, hogy neki gyengébb haja van mint neked.
2012. júl. 12. 15:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez teljesen igaz. Nem is írtam, hogy neki is biztosan ilyen lesz, csak leírtam a saját tapasztalatomat.

Ettől független úgy gondolom, hogy nagy szerepet játszik a fodrász ügyessége abban, hogy egészséges maradjon a haj szőkítés után is. Az én fodrászom azt mondta, sokaknak azért megy tönkre a haja, mert minden utánfestésnél az egészet szőkítik, ami miatt egy idő után elég a haj.

Mindenesetre a kérdezőnek természetesen szíve joga eldönteni, belevág-e vagy sem. :) Én csupán a saját megfigyelésemet osztottam meg, hogy ne csak az ellenkritikát kapja.

2012. júl. 12. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!