Mit használjak, hogy ne zsírosodjon annyira a hajam?
Figyelt kérdés
Festetem szőkére a hajam a vége száraz a töve meg zsíros. Megmosom és másnap már zsíros a töve. nem vagyok már kamasz korban sem. (28)2009. júl. 10. 18:00
1/4 anonim válasza:
Én az tapasztaltam, hogy ha van a hajamon valamilyen rögzítő, pl. hajhab, vagy hajtőemelő, amivel mosás után beszárítom, akkor nem zsírosodik olyan hamar. Egy biztos, minél gyakrabban mossuk, annál kevesebbet bír. :( Esetleg próbálhatsz száraz sampont, szőke hajon szerintem nem látszik.
24/L
2/4 anonim válasza:
A kénes sampont ajánlom figyelmedbe valamint a Johnson baby samponokat.Nekem is ez volt a problémám és jelentősen csökkent amikor ezeket használtam.De írtad hogy a vége meg töredezett.Erre használj olíva olajos hajpakolást vagy valami jó kis balzsamot.Ja és a szárazsampon is tényleg jó megoldás.
3/4 anonim válasza:
Sose használj sűrű inkább minél folyékonyabb samponokat és mielött a hajadra tennéd vízzel keverd el csak egy kicsivel. Majd ha megmostad és leöblítetted akkor önts rá egy fél liter sört ez tuti beválik és a citrom leve is kicsit száraznak fog először tűnni de hidd el beválik.!!!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Hol tudok kénes sampont venni??
2009. júl. 14. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!