A hajam zsirosodását miért érzem az acrbőrömön már vagy 5-6 éve?
minden nap többször meg kell mosnom az arcomat hogy jól érezzem magam ha nem teszem akkor nagyon szar érzés ,mintha egész nap valami bizdergálná az arcbőröm felületét...ha izzadok akkor elmúlik, de ha tél van akkor ált fázni szoktam,ha hideg van na olyankor nagyon rossz érzés tud lenni
ha pedig megmosom akkor király, de rá pár napra ugyanez, most nyáron viszont azt akarom hogy ameddig lehet nem mosok hajat(3 hétnél tartok) hogy utána jobb legyen
mit csináljak?
a hajam ált nem csak korpás hanem ilyen megszáradt gennyszerű akármik is vannak rajta, az mi lehet?
18f
Nem értem, mit akarsz, elég zagyván fogalmaztál. :D
szóval az a bajod, hogy a hajad, meg a bőröd is zsíros?
Hát ilyen típus vagy. Ha nagyon zavar, menj el bőrgyógyászatra, hátha tudják mi okozza, de van aki genetikailag ilyen.
Ha sok műkaját, édességet, fűsert eszel, próbáld elhagyni. Igyál sokat. Használj arctisztítókat.
szerintem ha most kiválasztanánk 100 embert, 1-2 lenne aki egészségesesbben táplálkozik nálam, de nem hiszem hogy lenne egy akár
az a bajom hogy ahogy zsírosodik a hajam a napok előrehaladtával, úgy a bőröm is egyre zsirosabb lesz, vannak átmeneti megoldások(hogy pl megmosom), de ezek csak 10-20 percig tartanak, utána megin szar
oké hogy ilyen vagyok genetikailag de most miezmár.. így kell élnem ,én ezt nem akarom, nagyon szar érzés
Este - reggel moss arcot Baba szappannal, és szerintem az is jó lenne, ha hetente mosnál hajat. Nekem is ilyen. ( én heti 2-3szor mosok hajat.) Ja és a nap folyamán többször megmoshatod az arcod vízzel. Nekem ez segít.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!