Mi a legjobb modszer narancsbőrre?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 16:20
2/5 anonim válasza:
Plasztikai sebész, nekem még semmilyen szer nem használt rá :(
3/5 anonim válasza:
Ha ezt követed, hazsnál: aki azt mondja hoyg nem, az nem küzdött meg vele. Nekem is volt, nem is kevés.. és msot nagyon szépen helyrejött.. de hozzáteszem, egy hét után ne várj csodát. Ahhoz, hoyg eltűnjön, kell 2 hónap minimum.
Szóval:
1. Napi 2-3 liret víz.
2. Heti 3x-4x fuss lassan és folyamatosan fél órát minimum.
Ezek csodát tesznek, ha hiszed, ha nem. Csak kitartónak kell lenni. heti 1x futsz, az nem elég. és mellette tényleg sok vizet kell inni.
Vannak még amik rásegítenek: ilyen az infraszauna.
Én akkor kezdtem el infraszaunába járni, mikor már szépen helyrejött, csak kellett még egy utolsó lökés.
Tartsd be ezeket.. hidd el, megéri!
4/5 anonim válasza:
Mozgás, és vízvízvíz. Bizonyos étrendbeli változások. Csak olyanok hogy este ne egyél, 6 után, szénhidrátot picit kerüld stb, semmi drasztikus.. Krémektől, tabiktól ne várj csodát, semmit.
5/5 anonim válasza:
én krémmel kentem, halványult valamennyit, egyik oldalt alig látszik, de nem múlt el teljesen. viszont a bőröm szép sima lett tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!