Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A Lafferton fodrászatról...

A Lafferton fodrászatról tudnátok nekem valamit mondani?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok véleménye érdekelne, akik voltak már ott. Nagyon elszúrták a hajamat (festést) egy fodrászatban, és szeretném helyrehozatni, de nem tudom hová menjek. Őket találtam, de jó lenne tapasztalatokat olvasni róluk mielőtt bejelentkeznék hozzájuk.

2012. júl. 6. 10:22
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
0%
Megfogott a hirdetésük, miután csak dühvel tudtam tükörbe nézni az előzőleg szétnyirbált hajam miatt. Bejelentkeztem e-mailen és hamarosan vissza is hívtak, hogy időpontot egyeztessünk. Amikor megérkeztem nem kellett várakoznom, a kedves fiatal hölgy azonnal kezelésbe vett. Elszörnyedve vizsgálta a hajamat, majd rövid idő alatt csodát művelt! Mindenkinek ajánlom, aki kellemes környezetben, udvarias, figyelmes, hozzáértő kiszolgálásban akar részesülni!
2014. ápr. 19. 09:44
 12/23 vakondka válasza:

Azt tudtátok, hogy levédték az "Helyrehozzuk Elrontott Frizuráját‎" kifejezést, így ha valaki ezt hirdeti a weboldalán, akkor őt beperelik? (ráadásul így már joggal)

Azért ez nagyon durva...nem?

2014. dec. 15. 21:13
 13/23 Lafferton Annamária válasza:

Kedves vakondka, ez nem durva hanem jogszerű. A hivatal indoklása szerint a Lafferton Fodrászat a "Helyrehozzuk Elrontott Frizuráját!" jelmondatra vonatkozóan, használata révén a megkülönböztető képességet Magyarországon kétséget kizáróan megszerezte, így jogosult a védjegyre.

Az itt lévő véleményeket és hozzászólásokat egyébként mindenkinek köszönjük, a jóknak örülünk, a rosszakat pedig kivétel nélkül kivizsgáljuk.

2015. jan. 23. 17:56
 14/23 anonim válasza:
Sajnos én is csalódtam. Teljesen előnytelen formára vágott hajam lett "bubi" néven. Hátul hatalmas lépcsőket nyírt bele az egyik topfodrász, sehogyan sem tudom normálisan elkészíteni a frizurám. A festés egy , másfél hét múlva teljesen más színű lesz, olyan kopottas, mintha nem is festették volna. Amit fizettem ezért vágással festéssel egy félhosszú, de inkább rövid hajért az 15.800 Ft. volt. :( Úgy gondolom, soha többé. Most keresek egy másik fodrászt, hogy "helyrehozza elrontott frizurámat".
2015. febr. 25. 12:10
 15/23 Fiiling válasza:

Sajnos, én is csalódtam. A netes videókat látva arra számítottam, hogy majd jól megnézi a fodrász az arcformámat, a vonásaimat, hangosan elmagyarázza, miért ez és ez a (természetesen a személyiségemmel, stílusommal is összeegyeztetett) haj, meg ahogy azt a Móricka elképzeli...

A telefonban győzködtek, hogy az összes fodrász (amúgy ott mindenki TOPfordrászként vagy feltüntetve) nagyon ügyes, bárkihez jelentkezem be, nem fogok csalódni, és persze mindenki stylist is egyben. Elmentem, és egy pont olyan nyeretlen kétéveshez (vagy húszéveshez) kerültem, amilyet bármelyik szalonban találok. Az első mondatából tudtam, hogy nem lesz itt semmi styling, csak ipari szakmunka. Ami nem lenne baj, csak amikor egy fodrászat éppen azzal hirdeti magát, hogy személyre szabja, átvarázsolja, helyrehozza...

A kedvességgel nem volt bajom, kávéval is megkínáltak, mint bárhol máshol is tenni szokták.

2016. márc. 19. 15:55
 16/23 anonim válasza:
Kedves Lafferton Annamária! Pedig igenis használják ezt a szlogent , nézze meg Szabo István ( jelenleg Szegeden tevékenykedik ) Fodrasz Fb oldalát... Helyrehozzuk elrontott frizurajat a szlogen
2016. aug. 22. 15:53
 17/23 Lafferton Annamária válasza:
Kedves Posztoló, köszönjük hogy felhívta figyelmünket az esetre! Az említett Facebook oldal nem található, de ha újra találkozna vele kérjük küldje el részünkre annak linkjét a kapcsolat (kukac) lafferton (pont) hu címre. Segítségét szeretnénk megköszönni azzal, hogy ajándékba adunk Önnek egy Lafferton KERATIN Hajsampont, melyet előzetes egyeztetés után bármelyik szalonunkban átvehet. Köszönjük!
2016. dec. 7. 20:36
 18/23 tuptipő válasza:
Jövő héten készülök ide, majd beszámolok!
2017. jan. 6. 16:25
 19/23 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, nem ugyanott voltunk... Az egyetlen fodrászat eddig életemben, ahonnan elégedetten távoztam minden alkalommal. Pedig korábban is voltam már "néhány" helyen. Pontosan elmondtam, hogy mit szeretnék, és pontosan azt is kaptam, csodálatos lett a hajam. Igaz nem éppen olcsó kategória, de korábban hajvágás után mindig mennem kellett még másik helyre, hogy a rossz vágást kijavítsák, így kétszer fizettem. Tehát végülis drágább lett, mint amit itt egyszerre fizetek.
2019. márc. 19. 17:54
 20/23 maria0007 válasza:
Úgy látom nem sok változás van. Szőke melír helyett szürkét kaptam, olyan mértékben kiritkítva a hajam, hogy szinte kopasznak tűnök. A tetejében valami folyadékkal "tompították" a színeket - amitől sebes a fejbőrőm. Kb. 10-szer szóltam, hogy csíp. A válasz: szokott csípni.
2019. júl. 22. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!