A Lafferton fodrászatról tudnátok nekem valamit mondani?
Azt tudtátok, hogy levédték az "Helyrehozzuk Elrontott Frizuráját" kifejezést, így ha valaki ezt hirdeti a weboldalán, akkor őt beperelik? (ráadásul így már joggal)
Azért ez nagyon durva...nem?
Kedves vakondka, ez nem durva hanem jogszerű. A hivatal indoklása szerint a Lafferton Fodrászat a "Helyrehozzuk Elrontott Frizuráját!" jelmondatra vonatkozóan, használata révén a megkülönböztető képességet Magyarországon kétséget kizáróan megszerezte, így jogosult a védjegyre.
Az itt lévő véleményeket és hozzászólásokat egyébként mindenkinek köszönjük, a jóknak örülünk, a rosszakat pedig kivétel nélkül kivizsgáljuk.
Sajnos, én is csalódtam. A netes videókat látva arra számítottam, hogy majd jól megnézi a fodrász az arcformámat, a vonásaimat, hangosan elmagyarázza, miért ez és ez a (természetesen a személyiségemmel, stílusommal is összeegyeztetett) haj, meg ahogy azt a Móricka elképzeli...
A telefonban győzködtek, hogy az összes fodrász (amúgy ott mindenki TOPfordrászként vagy feltüntetve) nagyon ügyes, bárkihez jelentkezem be, nem fogok csalódni, és persze mindenki stylist is egyben. Elmentem, és egy pont olyan nyeretlen kétéveshez (vagy húszéveshez) kerültem, amilyet bármelyik szalonban találok. Az első mondatából tudtam, hogy nem lesz itt semmi styling, csak ipari szakmunka. Ami nem lenne baj, csak amikor egy fodrászat éppen azzal hirdeti magát, hogy személyre szabja, átvarázsolja, helyrehozza...
A kedvességgel nem volt bajom, kávéval is megkínáltak, mint bárhol máshol is tenni szokták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!