Hol találok olyan hajakról képeket, ami felül szőke alul fekete?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 14:57
1/9 anonim válasza:
A www.borzalmasan-nez-ki-a-hajam.com-on XD
2/9 anonim válasza:
Szerintem borzalmas amikor alul fekete, felül szőke. Ne csináltasd meg ilyenre, már vagy 8 éve kiment a divatból. Jó tanácsként írtam. Tényleg gáz. Nem kicsit, nagyon.
3/9 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem hogy nektek tetszik-e,hanem hogy hol találok ilyen képeket.
senki sem kíváncsi a véleményetekre. ;)
aki fel tudta fogni a kérdést,az adjon linket ha tud.
köszi
2009. júl. 10. 19:15
4/9 anonim válasza:
Jó hát ha a véleményre nem adsz, akkor bocsi. De akkor se csináltatnék ilyen hajat az fix. (Látod még link sincs róla) :D
5/9 A kérdező kommentje:
NEM AZ VOLT A KÉRDÉS HOGY SZERINTETEK MILYEN!!! rohadtul leszarom hogy nektek hogy tetszik,teljesen más volt a kérdés,de látom még mindig nem sikerült felfogni azzal a csöpp agyaddal.
szánalmas komolyan mondom.
tiszta ovi lett ez az oldal.
2009. júl. 12. 08:35
6/9 anonim válasza:
9/9 *Szandy* válasza:
Ez tiszta szánalom-.-"
Igaza van a kérdezönek
ő csak azt kérdezte meg hogy linkelnétek-e képeket nem azt hogy mondjátok meg a véleményt a hajrol
tiszta szánalmas-.-"
chő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!