A rendszeres fejbőrmasszás tényleg gyorsítja a haj növekedését? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 16:20
1/4 anonim válasza:
Mivel serkenti a fejbőr vérellátását, igen. De ha van más ok, ami miatt nem nő, és esetleg nem is tudsz róla, akkor a probléma megoldásáig nem lesz nagy hatása a masszázsnak.
2/4 anonim válasza:
Nem. Viszont a zsírosodást fokozza.
3/4 anonim válasza:
Én hallottam sok helyen, hogy a masszázs elősegíti a hajnövekedést. Tényleg serkenti a vérkeringést, a hajhagymák is felpezsdülnek és ezért kicsit gyorsabban nő majd a haj. Én is csinálom mikor eszembe jut.
4/4 anonim válasza:
Mivel serkenti a vérkeringést, ezért igen.
Mikor lakótársamnak túl rövidre vágta a fodrász a haját, zokogva könyörgött minden másnap, hogy masszírozzam a fejét :D Már elég hosszú :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!