SÜRGŐS! Ma festem be a hajamat délután ez az első festés a hajam nem rég lett levágatva most kb. épp a válamig ér. /többi lent/ ^^ szerintetek?
Nekem alapból olyan mint a másodiknak... haha:))
na szóval, ha világosabb a festék mint a hajad akkor valamennyi változás biztos lesz, de senki nem fogja azt garantálni hogy ugyanolyan lesz mint a képen... de a barna hajfestékek szoktak a legjobban sikerülni, szóval szerintem jó lesz az:)) vigyázz a bőrödre festés közbe mert ha oldalra folyik vagy valami akkor utána sikálhatod magad....Sok sikert!! :)
"A kérdező kommentje:
oké.képzeld több ismerősőm festi a haját és már tapasztalták hogy milyen és az én hajam csak 2 árnyalattal sötétebb amit szeretnék barna a hajam igen de nem sötét barna hanem középbarna és simán lehet ebből csinálni egy kicsit világosabbat.és nem baj ha nem érem e azt ami a képen van és a dobozon jóvak világosabb van mint amilyet szeretnék mivel mondták hogy világosabbat kell venni mint amilyet szeretnék.kipróbálhatom nem halok bele majd megírom milyen lett ennyi,köszi a választ szia"
Közben megjött a menstruációd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!