Tényleg jobban nő a hajunk hogy ha levágatjuk a töredezett részt? Miért?
Régebben nekem is ez volt a tapasztalatom, amit előttem írtak.
Egy ideje új fodrászom van, ő azt vallja, hogy ha növeszteni akarjuk a hajunkat, akkor igenis jobb, ha egészséges a hajvég. Havonta megyek hozzá; mivel tudja, hogy növeszteni akarom, mindig csak nagyon keveset vág belőle, épp annyit amennyit muszáj.
Az én tapasztalatom a havi rendszeres vágás után meglepően jó! Sokkal gyorsabban nő a hajam, szép és egészséges. Még sosem volt ilyen hosszú hajam, egy idő után mindig megritkult és elcsúnyult ezért levágattam - talán épp azért, mert feltöredezett a vége, mivel ugye nem vágattam, mondván, attól nem nő jobban.
Furcsállom is a dolgot, mert én is úgy gondolom, hogy fentről nő a haj; mégis észrevettem, hogy jobban nő és szebb a hajam, mióta rendszeresen vágatom. Pedig nem szedek semmit, hogy szebb legyen, és az étkezésemen sem változtattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!