Hogyan tüntethetem el a fehér csíkokat? Vagy ha nem is lehet el tüntetni hogyan kezelhetem hogy csökkentsem a láthatóságát? Saját magammal is van problémám, mit tegyek?
kenegessed magad bőrfeszeítővel, de a legjobb a dm-ben kapható sajátmárkás azt hiszem babylove márkájú terhességi csíkokra való krém. Ez legalább valamennyire hatásos. Előtte bőrradír, heti 1x mindenképp.
FEL A FEJJEL, SENKI SEM TÖKÉLETES, A LEGTÖBB NŐ ELÉGEDETLEN MAGÁVAL. FOGADD EL MAGAD ÉS MÁRIS JOBBAN ÉRZED MAJD MAGADAT A BŐRÖDBEN.
Vicces, mintha csak én írtam volna ki:) 17, 156 cm, 50kg körül, ugyanúgy csíkos a popsim.
Engem viszont nem zavar. A barátom imádja a popsim, hétvégén olyan férfiak bámultak meg, akik a barátnőjük kezét fogták, ezért én már nem aggódom.
Nekem a mellem is hirtelen nőtt meg, ugyanígy csíkos, bár az már nem látszik annyira. A barátom egyszer sem említette egyiket sem, szerintem ez a férfiakat nem érdekli.
Ne szomorkodj, most már formás popsink van, ez a lényeg!!:)
Nekem is van egy csomó striám a fenekemen és a térdemen, de engem baromira nem izgat, és szerintem senki mást sem.
Idővel meg majd halványodni fognak, szépen lassan.
Ha tényleg megoldást akarsz rájuk, akkor próbáld ki a dermarollert, bár én még nem használtam, de nagyon gondolkozom rajta hogy elmegyek egy kezelésre (nem a striáim miatt, de arra is hatásos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!