Soha nem lesz szép bőröm?
Már 11 éves korom óta pattanásos vagyok(a homlokomon jöttek ki először és nagyon durva volt) most csak 1-2 pattanás jön ki de mitesszerem elég sok van főleg az orromon:S. Ráadásul olyan rossz tapintású az arcom, ilyen száraz vagy nem is tudom...de közben a homlokom+orrom zsíros. A pattanás utáni hegekről ne is beszéljünk... Ha másnak megnézem az arcát akkor neki tök szép nem heges és mitesszere is alig van:( soha nem lesz szép bőröm?? kozmetikushoz is járok régóta, bőrgyógyásznál is voltam de nem nagyon javult a helyzet. Tippek? akár étkezéssel kapcsolatban is.
16/L
Hát nekem 8 éves korom óta voltak pattanásaim, persze akkor még nem olyan sok, csak egy-egy nagyon ritkán. Majd egyre több lett, úgy 11 éves koromtól már nagyon nem volt szép, akkor kezdtem kozmetikushoz járni. Ezzel elhúztam 14-15 éves koromig, de akkor már havonta kellett járnom, és 1 hét után újra jöttek ki a pattanások, úgy hogy még a nyomkodás hegei se múltak el teljesen. Szóval utáltam... Akkor mentem el bőrgyógyászhoz, és azóta viszonylag szép. De nem mindegy, hogy kihez mész. Szerintem próbálkozz valaki másnál is, hátha az jobban beválik. :)
Egyébként neked is lehet hogy benne van ez a családodban, nekem minden rokonom nagyon zsíros bőrű. De nézd a jó oldalát, később ráncosodsz. (tudom hogy ez nem segít. :D)
MELEG TEA+CITROM+MÉZ keverd össze es vattaval vagy pamacs-csal áztasd be az arcodat:)
napoztasd..jot tesz neki..(mértékkel)
2 hete ugyanebben a helyzetben voltam és már gyönyörü a böröm..semmi pattanas es miteszer:))
17/L
minden este lefekves elott:)
addig csinald amig el nem mulik..de ha utana is csinalod par napig az sem árt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!