Szeretnék festett tincseket a hajamba. Hova és milyen színűt?
13 éves vagyok,sötét barna a hajam színe és tincseket szeretnék bele. Szerintetek hova hányat és milyen színűt?
Ha tudtok képet is linkelhettek,megköszönném :-D
Nekem is sötétebb barna a hajam, én kicsit világosabb barna melírt tetettem bele, olyan 7-8 tincset.
Majd a fodrászt kiválasztja, illetve együtt megbeszélitek, hogy pontosan hol legyen, neked csak annyit kell mondanod, hogy melírt szeretnél.
A színt is segít majd kiválasztani.
A lényeg, hogy nagyon ne üssön el a hajszínedtől, tehát ne világos szőkét válassz, hanem csak egy-két árnyalattal eltérőt. Hidd el, látszódni fog rendesen, és nem az a cél, hogy rikítson.
Ha a hajad ilyen színű (lehet világosabb vagy sötétebb is):
budapest.olx.hu
akkor ilyenre csináld:
Ha van fufrud akkor oda ne fess.
mindenamihaj.hupont.hu
na ugye a te hajad színe a 8-as. akkor 10 12 14-est fesd a hajadba. ha ezeket választod akkor többet is festhetsz bele de ha a 35 530 ast választod akkor ne tegyél bele olyan sokat mert az már nagyon feltűnő. de még a 30 27 26 is jó lenne.
hajhosszabbitasdianatol.hu nekem ez tetszik
állítsd be a hajad úgy ahogy a képen van és ahol azokat a világos színeket látod oda fess te is plussz hátra max. 3 tincs!
Szerintem is csak 1-2 árnyalattal legyen világosabb a hajszínednél.Mindenképpen fodrász véleményét kérd ki hogy hova.És lehetőleg fodrásznál csináltasd mert az otthoni sosem sikerül jól!
Színeset azért ne mert a színes csak festett hajban mutat.Ezt több fodrász is alátámasztotta.És nagyon hülyén néz ki ha még is benne van...
Szőkét se!Nos az az igazság hogy ez mindennapos dolog.Vannak akik a sötét színű hajukba szőkét raknak.De csak mondjuk 1 tincset.Borzasztó.Inkább hanyagold ha ilyesmire gondoltál.Ez nem csak az én egyéni véleményem... :S
Egyetértek az előzővel, a színes tincsek csak festett hajban mutatnak jól.
Meg még az a baj ezzel, hogy ezt a tincsezést nagyon könnyen el lehet rontani, és ha a végén baromi rondán fog kinézni a hajad, nem lesz sok más lehetőséged, mint hogy befested az egészet.
ilyenre gondoltam:
a hajam kb. a: 17-es
és ha csinálnék sötétszőke tincset mondjuk a: 24
Ez igy jól nézne ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!