Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen szoláriumozás előtti...

Milyen szoláriumozás előtti krémet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Leírnátok a termék nevét és, hogy mennyi idővel szoláriumozás előtt kell felvinni?
2012. júl. 3. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
[link] ez olyan hogy szoli előtt rögtön kell bekenni és utánna ha végeztél kicsit pirosas lesz a bőröd de elmúlik hamar azt mondják nálam nem volt ilyen mondjuk pedig nem járok szoliba gyakran aztán az ára ott van ha lentebb görgeted ha ez nem akkor ez: [link] én kis tasakba veszem és bőven elég egy alkalomra és olyan 300 körül van az ára dm-ben am meg ha nagy kiszerelést akarsz netről rendelj nem drága
2012. júl. 3. 20:07
 2/4 Bijjjus7 ***** válasza:
A szoláriumban fognak segíteni, hogy a számodra legmegfelelőbb krémet használd, mivel rengeteg fajta van :) Australian Gold, Scyn, Cheers, Sunmaxx...ezek mind nagyon jók!
2012. júl. 4. 16:07
 3/4 Lara86 válasza:
Szia! Majd a szoliba segítenek a pultos lányok, mert erre nehéz látatlanba válaszolni. Ez a bőrtípusodtól függ. Nekem az Australian Gold a kedvenc márkám, de ezen belül is óriási a választék. Biztos találsz olyat, ami leginkább neked való. Ezeket a krémeket közvetlen szolizás előtt kell egyenletesen felvinni. Szép napot!
2012. júl. 7. 19:30
 4/4 Nicole0605 válasza:
Szerintem kérdezz meg egy hozzáértőt mindenképpen aki szoliban dolgozik és látja a bőrödet hogy neked melyik lenne a legjobb:) Én személy szerint az Australian Gold termékeket részesítem előnyben nekem ezek adták a legjobb színt de tegnap kipróbáltam egy nagyon jó krémet ő viszont egy új termékcsalád krémje, Designer Skin Coco de Ville ananász és kókusz illata van és extra sötét bronzosítókat tartalmaz:) olyan színem volt tőle hogy anyáám.....:PP
2012. júl. 19. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!