Rövid hajam van és póthajat szeretnék. Milyet ajánlotok? Ha lehet akkor olcsón!
Az ilyenek nem jók? Mert ez pl. 2000valamennyi de van 14000nél több is.. Én nem értek ezekhez.. Keratinos vagy gyűrűs? Melyik milyen és melyik jobb?
úr isten ..
köszönöm ..
Fölösleges több százezret költeni a póthajra. 40-50.000 Ft közötti hajak már jó minőségűnek számítanak. A fodrászom mesélte, hogy egyszer rendelt 200.000 Ft-ért hajat is semmivel som volt jobb, mint amit 50.000-ért vásárolt.
Ha olcsót szeretnél, akkor a csatos póthaj való neked. De azt jó ha tudod, hogy ezeknél nagyon látszik, hogy nem a Te hajad.
Én a keratinos mellett tenném le a voksomat, sokkal esztétikusabb, mint a gyűrűs.
Egyébként jobban jársz, ha a fodrászodat kéred meg, hogy rendeljen neked. Ő talán kedvezőbb áron tud hozzájutni, és a póthaj színe is biztosan passzolni fog a Te hajszínedhez.
nekem gyűrűs van de hőillesztenek is.
a gyűrűs hajhosszabítás során kis gyűrűkkel fogatják a hajadhot a póthajat tincsenként. a gyűrű színe megegyezik a hajadéval szóval nem észrevehető ha felkötöd és véletlen kilátszódna.én szeretem nagyon, bele kelett szokni azért hogy a fejemen van de már belejöttem a mosásba is :D
40 centis van feltéve ami a cicim közepéig ér.
én 30ezerből megúsztam hajjal együtt ha érdekel írj privit és leírom hol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!