Első szőrtelenítés. Mit ajánlottok? Mivel csináljam?
Ugyan olyan tartós mindkettő,mert tőből kihúzza a szőrszálakat.A különbség annyi,hogy a gyantával mire fájna már kész is,mivel egy pillanat alatt sok szőrszált kitép,az epilátornak az a hátránya,hogy minden egyes szőrszálat külön érzel,ami elég kellemetlen,de ki lehet bírni.
Az epilátor előnye,hogy mindig kéznél van,könnyebb kezelni és a pici szőrszálakat is kiszedi,a gyantához viszont meg kell növelni.
Ki kell tapasztalni melyik a jobb számodra.Azt ajánlanám,hogy előre gyantáztasd le,majd jöhet az epilátor amit egyszer kell megvenni,először nagyon kellemetlen,de majd bele jössz.A borotvát meg inkább hagyd.
Ja és mindig radírozd le a bőröd szőrtelenítés előtt,és figyelj,hogy ne legyen kiszáradva a bőröd,ha ezeket betartod,kevesebb az esély a szőrbenövésre.
Az epilátor nagyon fájdalmas,de sokáig tart. Én eddig egyszer epiláltam le a lábamat és hát 2óráig tartott,mert darabonként kell kitépkedni,iszonyatosan fájt !! A borotva gyors,fájdalmatlan ,de erősödik a szőr.. Mondjuk én ennek ellenére már 1éve borotválom a lábam+hónaljam és semmi bajom. És ha erősödik? Ki látja,ha úgyis leborotválom? Na mindegy. :) A lényeg az,hogy én a gyantát ajánlom,az is eléggé fáj ,de hamar túl lehet lenni rajta.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!