Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon szétcseszett hajjal...

Nagyon szétcseszett hajjal mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
kb.egy hete folyamatosan egyre rövidebb annyira törik. Ha megfogom a hajam akkor kb10 szál benne marad a kezembe és nem tőböl hullik,vagyis törik....Igaz vasalom,de nem attól van,mert kb 2 hete feltettem egy balzsamot a hajamra,és elfelejtettem lemosni róla úgy szárítottam bele. És gondolom minden nedvességet kiszívott a hajamból és most nagyon durván törni kezdett. Vettem GLISkur hajápoló sampont,meg gliskur regeneráló balzsamot is.Most azt használom.Nem tudom mit kéne csinálni.Elkellene mennem fodrászhoz és akkor olló?Azt nagyon nem szeretném,mert60 centis a hajam(mondjuk mostmár biztos rövidebb....) Se festve nincs se semmi,csak vasalva de azt is mindig hővédő sprével csináltam,és a balzsamos eset előtt gyönyörű hosszú volt és a fodrász is dícsérte,mennyire szép állapotba van....de most....Mit csináljak?
2012. júl. 3. 12:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Olló az egyetlen megoldás.
2012. júl. 3. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:

fodrász. mindenképp :/

biztos vág belőle, mert ha ennyire roncsolt, nem lehet vele mást csinálni. :S

én ajánlom, hogy gyógyszertárba kérj valami vitamint ami haj (-és körömerősítő.) én szedtem már ilyet (a nevére sajnos nem emlékszem...) és gyorsabban nőtt tőle a hajam (és a körmöm is erősebb lett :D)

16/L

2012. júl. 3. 12:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Mivel nyár van, és gondolom otthon vagy, nem kell minden nap vasalnod a hajad, 60 centit már össze lehet fogni, feltűzni stb, így nem kell sokszor vasalnod.

Menj el fodrászhoz és vágass le belőle egy pár centit, aztán menj el a gyógyszertárba és vegyél ricinusolajat, azzal kenjed heti 1-2x. Ennek a használatát meg tudod nézni a google-be, ez rendbe teszi a hajad.:)

2012. júl. 3. 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:
hát imádkozhatsz. A legjobb lenne, ha mindig kontyba tennéd vagy kendőt, kalapot tennél fel, hogy minél kevesebbet érje a tűző nap, mert az is erősen roncsolja. Tegyél rá hidratáló pakolásokat és egy időre felejtsd el a vasalót. Ha nagyon törik továbbra is, akkor esetleg a fodrász vághat belőle annyit, amennyit nagyon muszáj, hogy legyen valami formája. De legjobb lenne megőrizni és növeszteni, hogy a sérült rész nőjön le.
2012. júl. 3. 12:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Jólvan.Viszont csütörtökön muszáj lesz kivasalnom,mert egy fontos találkozóra megyek,és nem nézhetek ki idiótán....Meg ugye amúgy is....sajnos a hajam tipikusan az a fajta ami eszméletlenül csúnya ha csak úgy hagyom. Se nem göndör se nem egyenes+ egy hatalmas forgó a fufrumnál.Valamit mindig kell vele csinálni.
2012. júl. 3. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor én azt tanácsolom hogy csütörtökig menj el fodrászhoz, úgy nem lesz gáz a hajad, és nem kell kivasalnod, majd a fodrász beszárítja stb
2012. júl. 3. 13:10
 7/7 A kérdező kommentje:

Most hívtam fel holnap 13:10

Remélem nem kell sokat vágni,mert ha ilyen fiúsra lesz levágva én valakit kinyírok...

2012. júl. 3. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!