Milyen hajfestékkel érhetem el ezt a színt?
Ez a szín első ránézésre olyan 7-es, esetleg 8-as színmélységű lehet, jó lenne tudni, hogy a saját hajad milyen. Ha legalább 7-es, akkor teljesen fölösleges 9%-os oxival bombázni. Én azt ajánlom neked, hogy keress egy színskálát (Alfaparf, L'oreal, Londa, Wella stb.), akár a gugliban, akár fodrászkellékesnél és a természetes oszlopban (vagy sorban) keresd ki a saját eredeti hajszíned, ez segít eldönteni a kérdést.
Ezután válassz egy olyan színt, aminek 7.66 vagy 8.66 a jelzése és a saját színtől függően válassz hozzá oxit. Ha egyiket sem találod elég élénkvörösnek, tehetsz hozzá keverőszínt, ezt is megtalálod a színskálában.
Azt viszont tudnod kell, hogy ahol festett a hajad, ott előbb meg kell szabadulnod a korábbi festéktől (pl valamilyen hajradírral), különben egyenetlen lesz a hajszíned. (Nem tudom, mennyire nőtt le, azt nem írtad a korábbi hsz-ben.)
Egyébként a helyedben nem festetnék olyan fodrásszal, aki csak így rádhárítja a saját munkáját... Remélem, azt legalább elmondta, hogy ne a drogériában válogass... Ilyen hajszínt egyik ottani festéktől sem remélnék a helyedben. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!