Milyen hajfestékkel érhetem el ezt a színt? (kép)
Figyelt kérdés
Tudom,hogy fekete, és azt is,hogy nem a kékesfekete, csak nem tudom,hogy melyik hajfesték eredményezi ugyanezt a színt. :) Most ilyet szeretnék, ezelőtt is fekete volt a hajam, de kékesfekete és az nagyon nem állt jól, csak miután már kezdett kikopni belőle a kékes szín.
előre is köszi :)
2012. jún. 17. 09:35
1/4 anonim válasza:
Hááát szerintem ez nem fekete.. egy nagyon sötét barnától ugyanilyen sötét lenne, ezek a sötét színek híresek róla, hogy a dobozon látható képtől sötétebbek lesznek a hajon.
2/4 anonim válasza:
Ez nem fekete, hanem ilyen "majdnem fekete sötétbarna" :D
Anyumnak ezzel a festékkel festem a haját, és szinte teljesen ugyanilyen színt ad, nagyon szép fényes, tartós:
Természetesen mindig sötétebb lesz, mint a dobozon, emiatt lesz olyan, mint a kép, amit mutattál. Sok sikert :)
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ. :) utolsó szerintem a te utolsó linked festékét veszem meg :))
2012. jún. 19. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!