Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajfestékkel érhetem...

Milyen hajfestékkel érhetem el ezt a színt? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Tudom,hogy fekete, és azt is,hogy nem a kékesfekete, csak nem tudom,hogy melyik hajfesték eredményezi ugyanezt a színt. :) Most ilyet szeretnék, ezelőtt is fekete volt a hajam, de kékesfekete és az nagyon nem állt jól, csak miután már kezdett kikopni belőle a kékes szín.

előre is köszi :)

2012. jún. 17. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Hááát szerintem ez nem fekete.. egy nagyon sötét barnától ugyanilyen sötét lenne, ezek a sötét színek híresek róla, hogy a dobozon látható képtől sötétebbek lesznek a hajon.
2012. jún. 17. 09:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez nem fekete, hanem ilyen "majdnem fekete sötétbarna" :D

Anyumnak ezzel a festékkel festem a haját, és szinte teljesen ugyanilyen színt ad, nagyon szép fényes, tartós:

[link]

Természetesen mindig sötétebb lesz, mint a dobozon, emiatt lesz olyan, mint a kép, amit mutattál. Sok sikert :)

2012. jún. 17. 10:53
 3/4 anonim ***** válasza:

tényleg van egy kis barna is benne.

ha sötét a hajad akkor ezt kipróbálhatod:

[link]

esetleg ezt:

[link]

de szerintem ez lenne a legjobb:

[link]

szerintem a palette festékek a legjobbak :)

2012. jún. 17. 14:22
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ. :) utolsó szerintem a te utolsó linked festékét veszem meg :))
2012. jún. 19. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!