Melyik hajszínhez melyik szemszín illik?
barna szemhez -barna, szőke és ezek árnyalatai, esetleg fekete (de a festett fekete nagyon kevés embernek áll jól)
kék, zöld szemhez- szőke, barna, vörös, és ezek árnyalatai
Ez nagyon változó.
Én kék szemű, világos bőrű és sötétbarna hajú vagyok. A fekete haj jól áll. De sok mindenkinek nem. Én tél típus vagyok azért áll jól.
Fekete haj igazából a mediterrán típusúaknak áll jól, illetve a "tél típusúaknak" (nézz utána)
Barna (sötét), világos gesztenyéig szinte mindenkinek!
Szőke: minden világos bőrű embernek, de főképp az eredeti szőkéknek és világosbarna hajúaknak áll jól a festett szőke, de van akinek minden adott, mégsem áll jól a szőke.
Vörös hajhoz inkább a világos bőr és világos szemek. De vannak ismerőseim eredeti vörösek, szeplősek és barna szemmel ;)
Inkább nézd meg, milyen típus vagy (tél, nyár, ősz tavasz) és aszerint milyen haj áll jól.
De azt is szokták mondani a szakemberek, mindenkinek az eredeti hajszínétől 2-vel világosabb vagy sötétebb árnyalatok állnak igazán jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!