Ha befestem a hajam feketére, akkor szemöldököm milyen legyen? Ja és fekete hajhoz milyen szemszín illik? : )
Figyelt kérdés
Helló,
elhatároztam,hogy feketére festem a hajam,most sötétbarna nem sok különbség lenne.Szemöldököm is eléggé sötétbarna.Azt be kellene festenem feketére?
És milyen formára?Mert fekete hajú lányoknál mindig vékony szemöldököt látok(szinte).
Amúgy nekem szemem is nagyon sötétbarna:)
Szerintetek az elmondottak alapján illene hozzám a fekete haj?Mármint h minden sötét barna:)
Előre is köszi.
2010. okt. 8. 23:58
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem az igazi. A fekete hideg színnek hat, neked meg elég meleg tónusú színeid lehetnek. Ha mégis feketét akarsz, ne kékesfeketét, vagy sima, v vörös fényű feketét. Szemöldököd ki ne szedd, mert olyan leszel, mint az összes műnő. És mivel elég sötét, ne festegesd, annyit nem fog sztem számítani, de majd úgyis meglátod.
2/8 anonim válasza:
Na de hülyén írtam. Bocs. :D Szóval ne a kékesfeketét, hanem... Így már tuti érthető ^^
3/8 anonim válasza:
Szerintem ne fesd feketére szinte senkinek nem áll jól, inkább fesd nagyon sötét barnára és a szemöldököd hagyd úgy, menny el kozmetikushoz és majd kiszedi szépen onnantól meg már te is tudod mindig fomába tartani :D A szemöldökfestés amúgy kb 1-2 hétig marad úgy nem nagyon éri meg főleg hogy amúgy is sötét
4/8 anonim válasza:
A szemoldok akkor szep mikor legalabb egy arnyalattal, de idealisan ket arnyalattal vilagosabb a hajszintol. Tehat semmikepp ne fessd feketere a szemoldokod, oregit es csunyit. int masok irtak, ne kekes-feketere fesdd hajad, hanem sotet gesztenybarnara, ha nagyon akarod feketet, valami barnas-vorososre. Csak Elvisnek allt jo a kees-fekete haj, mind mas hulyen nez ki vele, nagyon oregit, tul plasztik.
5/8 anonim válasza:
Szerintem is elég lesz sötét barnát használni az én hajam is azzal lett bekenve és szinte fekete lett a szemöldöködet ne fesd be feketére az nagyon csunya tud lenni! de viszont az én véleményem szerint a sötét barna hajhoz nem állna jó abszolut a fekete haj tulságosan öregitene a fekete hajhoz kék vagy zöld szem áll jól.
6/8 A kérdező kommentje:
Huhh:D Köszönöm a válaszokat! Szóval inkább sötétbarna?Lehet inkább akkor tényleg egész sötét barna lesz,mert mindannyian azt mondjátok :)
Köszi még 1×!
2010. okt. 9. 10:00
7/8 anonim válasza:
Elvisnek is cska azért állt jól, mert pocsék minőségű és főleg fekete-fehér képeket láthatunk róla. xD (első voltam) :D
8/8 A kérdező kommentje:
xD:D
2010. okt. 9. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!