Nektek éjszaka inkább kiengedve, vagy copfba van a hajatok?
Figyelt kérdés
én copfba szoktam rakni,de mindenki más kiengedve,msot akkor melyik a praktikusabb?2012. júl. 2. 20:29
1/14 anonim válasza:
amilyen kedvem van, de általában copfba
2/14 anonim válasza:
copf, mert úgy nem tapad az arcomra ha megizzadok ebben a melegben.
3/14 anonim válasza:
bármennyire is praktikus én úgyhallottam, hogy copfban nemjó a hajnek egyrészt a hajtövek végett, mert ugye húzza ha egy nagyon picit is, és a gumi alatt megtörik. de én ezt csak így hallottam.:)
4/14 anonim válasza:
Én leveszem és berakom a párna alá!
5/14 anonim válasza:
én mindig kiengedtem, mert nyomja a fejemet a copf vagy a hátamat, nagyon zavar. Az mondjuk tény, hogy teli van emiatt a párnám hajszállal.
6/14 avellana válasza:
Határozottan kiengedve! Régebben én is aludtam néha copfban, aztán erős tarkófájdalmaim voltak miatta. Azóta kiengedve...
7/14 anonim válasza:
Copfba. Kényelmes, laza hajgumival.
Nem szeretem, ha ki van engedve, mert irritál, hogy érzem a nyakamon a hajam. Na meg elég sok hajam van, és ilyen időbe főleg elkezdenék izzadni alatta...
8/14 anonim válasza:
Befonom, majd a fonatot 3-ba hajtom és összekötöm. De olyan is van, hogy konttyal alszok. Mindig hason fekszek, úgyhogy nem zavar. Kiengedve csak nagyon ritkán hagyom, ha még nincs teljesen megszáradva, mert az nagyon nem jó neki, hogy mindig ráfekszek és dörzsölődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!