Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sehol se lehet már kapni a...

Sehol se lehet már kapni a Gliss Kur éjszakai hajápoló sprayjét?

Figyelt kérdés

[link]

Erről a termékről lenne szó. Nagyon nagyon szeretem, és nem találok sehol. Tavaly még a Müllerbe láttam, de már ott se látom. Vki tudja miért szűnt meg?

2012. jan. 29. 14:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
[link] Vásárold meg innen ha boltban már nem találsz ilyet :)
2012. febr. 2. 11:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Huhh, hogy köszönjem meg:D Ez sose jutott volna eszembe!:) Köszönöm..:)
2012. febr. 2. 13:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Most lesem az oldalt, de itt nem találom ezt a terméket!:(
2012. febr. 2. 13:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Szívesen :) Ha rákattintasz a linkre behozza az oldalt és rámész hogy kosárba tesz. Így tudod internetről megvásárolni,ahogyan akár bármi mást is. Én mondjuk még sosem vásároltam internetről de egyszer majd kipróbálom :)
2012. febr. 2. 13:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Nah megtaláltad a terméket azon az oldalon amit küldtem?
2012. febr. 2. 14:21
 6/11 A kérdező kommentje:
nem találtam meg azt a termékét, amit kerestem:( de mást találtam, csak ami kéne azt nem sajnos:(
2012. febr. 2. 20:04
 7/11 anonim ***** válasza:
De miért mi a baj a linkel amit küldtem? :O [link] Még talán itt tudnád megvenni csak itt előbb regisztrálni kell.
2012. febr. 3. 08:49
 8/11 A kérdező kommentje:
az elsőnél nem az a termék volt, amit kerestem. De az utóbbi link az jó.:) köszi szépen:))
2012. febr. 4. 19:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát te írtad hogy Gliss Kur éjszakai hajápoló spray kellene. Én azt is linkeltem elsőnek. Amit másodszor linkeltem az balzsam nem spray,de hát te tudod. Azért szívesen.
2012. febr. 7. 20:05
 10/11 A kérdező kommentje:

Hát nekem pont az első link volt valami balzsam, és amit utólag küldtél az a spray. Nekem is spraym van, azért csak megismertem.:D

Mindegy, kszi.

2012. febr. 8. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!