Menjek szoláriumba vagy ne?
Szal,az van,hogy 32 éves vagyok és férfi vagy pasi.(Kinek,hogy jobb!:D)
Szőke a hajam és kék a szemem,így egyértelmű,hogy a bőröm is sokkal,de sokkal fehérebb az átlagnál.
Ezért gondolkodtam rajta,hogy szolizni kellene.
Csak tartok tőle,mert úgy hallottam eléggé káros,meg öregíti a bőrt is rendesen.
Viszont napon meg csak az alkarom meg az arcom tud lebarnulni a lábaim szára pl:sehogy sem akar!
Ilyen fehér lábakkal meg elég égő emberek közé menni!:)
Adjatok hát tanácsot!
Mit tegyek és hogyan?
Köszi!
mindenképp EU csöve szoláriumba menj és eleinte 5 (vagy kevesebb) percre, majd idővel növeld az időtartamot
semmi kép se vidd túlzásba a dolgot, heti 2-3 alkalom bőven elég (talán sok is)
fontos, hogy két alkalom közt minimum 24 óra teljen el
én az álló szoláriumokat ajánlom, véleményem szerint sokkal higiénikusabb és jobban lefedi a tested
lehet csábítanak barnító krémekkel, amiktől még barnább lesz a bőröd, ezeket semmiképp sem használd, teljesen egyenletlenül fogsz lebarnulni és felesleges műanyagokkal kenegetni a bőröd
én is hasonló tónusú vagyok, de ilyenkor nyáron inkább a napozást ajánlom, mert abból a tested különböző vitaminokhoz juthat (A,D), sokkal egészségesebb
jól kend be magad naptejjel és feküdj ki a napra, a fehér részeid pl lábszáradra kenj kevesebb krémet, vagy ne kend be - ha ott nehezen barnulsz valószínűleg nem fogsz leégni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!