Csajok, ti hogy alszotok hogy a hajatok ne legyen csapzott?
Figyelt kérdés
Alapból nincs göndör hajam,de reggel mikor felkelek úgy megizzad hogy az egész tiszta göndör és hullám,kivasalni se nagyon bírom.
Hogy aludjak hogy ezt elkerüljem?
2012. júl. 2. 01:13
1/5 anonim válasza:
Én estére befonom. Így nem fekszek rá és gumilenyomat sincs benne :) csak szép hullámos lesz a vége.
3/5 anonim válasza:
Én nem szeretem, ha nagyon egyenes a hajam, ezért én is befonom néha. Így egyáltalán nem zavar éjszaka, és nem is lesz itt-ott nagyon göndör, máshol meg egyenes. Persze, mivel tépett, ritkított a hajam reggelre kicsit szétcsúszik, de még mindig jobb, mintha nem fognám össze.
Ha pedig eléggé hullámos, akkor csak lófarokba összefogom a tarkómnál a hajam és kész. :)
Kiengedett hajjal nem szeretek aludni, akkor nekem is hülyén néz ki a hajam reggel.
17/L
4/5 anonim válasza:
Sajnos minden reggel vízzel le kell öblitenem, majd szárazra dörgölni, különben katasztrófa
5/5 anonim válasza:
úgy hogy nem fekszek rá a hajamra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!