Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehetséges, hogy már ennyi...

Lehetséges, hogy már ennyi idő után kezd eltűnni a narancsbőr?

Figyelt kérdés

Fogyni akarok elsődlegesen, 2 hete kezdtem a diétát, nem a narancsbőr volt az elsődleges célpont. :)

Ma, mikor néztem, a combomon és fenekemen sokkal kisimultabb lett a bőr, és fogásra is jóval feszesebb.

Ez lehetséges?

Egészségesen étkezem (kevés zsír és szénhidrát, sok zöldség - habár eddig is sok zöldséget ettem), szobabiciklizem napi 1-1,5 órát, 3-4 liter zöld teát iszok naponta, ilyen görgős masszírozós cuccot használok a narancsbőrös részeken utána pedig algás-koffeines feszesítő krémet.

Létezik, hogy ilyen gyorsan "működésbe" léptek a dolgok? Persze, nagyon örülnék, de kicsit szkeptikus vagyok :)

2012. júl. 1. 19:27
 1/6 sweetsugar ***** válasza:

Szerintem simán lehetséges:)Egészségesen étkezel(főként az egészségtelen étkezések miatt alakul ki a narancsbőr),sokat sportolsz és még feszesítő krém is:)

Sok sikert a diétádhoz!:)Hány kgt szeretnél lefogyni?:)

2012. júl. 1. 21:04
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ :)

Olyan 8-10 kg körül tervezem.

2012. júl. 1. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha azt látod, hogy megtörtént, akkor lehetséges. A másik magyarázat az lenne, hogy a szemed romlott ennyit két hét alatt, de ezt más hasonló méretű rajzolatokon tesztelheted.
2012. júl. 2. 07:38
 4/6 anonim ***** válasza:
off, de a 4 liter folyadék + zöldségek, gyümölcsök már túl sok. Fontos a folyadék, de gondolom nem akarod a vesédet teljesen tönkre tenni. Szerintem 2 liter elég, ha amúgy is eszel lédús ételeket.
2012. júl. 3. 11:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen lehetséges.Nekem is hamar eltűnt.Bár én sok mindent csinálok.Ha valakit érdekel privátba írjon és válaszolok.De nekem is eltűnt pár hét alatt.Pedig már durva volt.Én is mozgok,helyesen étkezem,meg egy két trükk és volt,nincs narancsbőr.Nagyon jó érzés,és látni,hogy eltűnt.Gondolom ezzel e is így vagy. :)
2012. júl. 17. 11:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Ja és 2-3 liter vizet iszom.Főleg ásványvizet és cukor nélküli vizeket.És igaza van annak,aki azt írta,hogy a helytelen táplálkozás miatt van.Nagyon igaz.Mióta helyesen táplálkozom és oda figyelek,akkor kezdett javulni.A mozgás is rásegít persze.Én amúgy eszek mindent,csak sokszor kevés adagokat,mert az a helyes.De odafigyelek,hogy ne sok zsíros,hizlaló kajákat egyek.Cukrot,édességet is csak ritkán,keveset.És azóta 5-6 kiló lement és nem is szenvedek.Sőt a narancsbőr is eltűnt.Meg zsírpárna fenekemről,combomról,hasamról.
2012. júl. 17. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!