Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Narancsbőrt hogy lehet hasról...

Narancsbőrt hogy lehet hasról eltüntetni?

Figyelt kérdés

20 Éves Lány vagyok, régebben 73 kg-ról felhíztam 93-ra ilyen 1,5-2 év alatt, utána hirtelen ledobtam 18-at, így vagyok most 75 kg, a hasam nagyon csúnyán narancsbőrős.. Ha jól tudom az elhízás, fogyás csíkjait így hívják,hanem bocsánat.. :/

173 cm vagyok. Még tervezek -5 kg-t, hogy jól érezzem magam, tippek? Rendszeres futás és napi 2 L víz meg van, valami max pár ezer ft-os kenőcs? Vagy próbáljam a luffaszívacsos masszást fürdés közben? Kétségbe vagyok esve, ezen a téren.., mert nagyon csúnyának érzem ott magam.. :/

#narancsbőr #hízás maradvány
2012. jún. 12. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
[link] ezt hívják narancsbőrnek. Amiről te beszélsz, az a stria, ami hirtelen hízás miatt következik be. Sajnos nem lehet eltüntetni.
2012. jún. 12. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:

eloszor is gratula a fogyasert!

le a kalappal

amugy hany cm? magas vagy ha szabad erdeklodni..?

a masszirozas elvileg segithet soot!!!!

szauna..? ill kadban ules,, marmint forro vizben,,izzadas..?

es masszazs

vagy

nem reklam de

clarnis krem..nekem jo volt,,lift minceur

esetleg strech,, nyujto gyakorlatok..? (sokat segitett nekem)

radirozas..? es hidratalas,,

kitartast!!

esetleg izom epites..? a sima klasszik.. hasfelules,, fekvotamasz stb,,

drukkolok

2012. jún. 12. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:
nem lehet sajnos eltuntetni bár tornával meg állitolag kakaovajas krémmel lehet halványitani valamelyest.
2012. jún. 12. 19:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen a tippeket, majd akkor lehet utána nézek a kenőcs tippnek, amit kaptam :)
2012. jún. 12. 19:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként 173 cm vagyok :)
2012. jún. 12. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:

hjaa ne haragudj!!!!!!!!!!!!

tenyleg irtad, h hany cm magas vagy,,,

mae culpa

sajnalom nem vettem eszre,,

sajnalom

ami meg nekem segitett (igaz nem stira valszeg)

az, h reggel felkeles utan egybol asvanyviz,,

kave imado vagyok de

reggel felkeles utan egybol belehuztam az asvanyvizes palackba..

es csak utana ittam kavet,,

es lefekves elott is,,

nekem sokat segitett

marmint az asvany viz..mineral water..

2012. jún. 12. 20:02
 7/7 anonim válasza:
Nekem a fenekemen és combomon van narancsbőr, napi fél órát szoktam tornázni, és már sokat javult! Meg persze a táplálkozásra is odafigyelek. Viszont a striák ugyanúgy megmaradtak, én úgy tudom, hogy krémekkel sem lehet eltüntetni. Viszont így hogy kicsit izmosabb, feszesebb lett a fenekem és a combom, már annyira nem zavar.
2012. jún. 12. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!