Hogyan borotváljam le az intim részeken?
Bocsi ha rossz helyre írtam a kérdést. Soha nem borotválkoztam még (láb között), de szerintem már itt az ideje. Például a seggliknál hogy borotváljam le a szőrt ? xd
Bocsii hogy így fejezem ki magam..
14/L
Kozmetikus az intim részeknél is legyantázza?mennyire fájdalmas 10/?
Én nagyon félek a gyantázástól főleg az intim részeknél én nem igazán bírom a fájdalmat egyébként nekem is hasonló kérdésem van de sajnos még nem jött rá válasz habár ne lepődjek meg mivel mégnem írtam ki a kérdést XD szvl ja ha nekem is segitenétek azt megköszönném mivel mást nmtudok
Amúgy a kozmetikus az mennyire sminkel jól?
tapasztalalokat is írhattok:)
Csúnya lányból mennyire lesz szép ha ki sminkelik[kérdező bocsi ha nm a kérdésre válaszolok csak sajna nkm is hasonló problémám van ilettve még azt sem tudom milyen borotvát vegyek mármint elektromos női borotvák közül már alig vágom hogy vissza nőjön a szőr mert nkm is most fáj egy kicsit de remélem hamar elmúlik lábamnál is így szokott lenni de most a combomat is leborotváltam borotvahab nélkül szvl ne lepődjek megha fáj :/
előre is köszi a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!