Mi véleményetek a Philips Satinelle Ice (HP6517) epilátoráról?
Én ezt használom már 2 éve,azt mondom nagyon megéri az árát!
Legjobban azt szeretem benne hogy a mini szőrt is kiszedi,és gyors vele az epilálás.
Én nem is használom hozzá a jégakkut mert jó a fájdalomküszöböm,de volt hogy kipróbáltam tényleg jóval csökkenti a fájdalmat! Vedd meg nyugodtan, nagyon jó!
télen nem epilálok akkor borotválom csak a lábam,és akkor ugye mikor tavasszal elkezdtem akkor sok szörbenővésem volt,így akkor gyakrabban kellett kb 3-4 naponta és mikor már azokat is kiszedte elég hetente,másfél hetente epilálnom vele így nyáron:)
tegnap is ilyen nagyon pici 2 napos borostát levitt,pici tüsiket örültem neki:)
örülök köszönöm:)
Mondom a lényeg ha veszel epilátort ne add fel az elején,hogy nemjó mert nem visz le minden szőrt egyszerre,elején kicsit gyakrabban kell,de aztán ha minden szőrt folyamatosan leszedsz akkor már elég lesz pár hét után másfél akár 2 hetente leszedni:) Az reklámduma a 4 hét simaság:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!