Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit gondoltok a Philips...

Mit gondoltok a Philips Norelco do it yourself hajvágókról?

Figyelt kérdés
Két típusról tudok QC5170 és QC5530, saját magadnak tudod vele vágni a hajad, 180 fokban elfordítható a feje. Van egy olyan sanda gyanúm hogy nagyobb a füstje mint lángja.. néztem videókat is, de annyira nem volt meggyőző, nekem reklámfogásnak tűnik az egész. Valakinek esetleg van valamilyen tapasztalata ezzel a készülékkel, vagy érdemesebb elmenni inkább fodrászhoz, és felejtem el hogy saját magamnak vágom a hajam?
2012. máj. 30. 21:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Most néztem én is egy-két videót, és ugyanaz a véleményem mint neked. Szerintem egyszerűbb megvenni egy sima gépet (sokkal olcsbban) és megkérni vkit. Ha ez nem megoldható, akkor marad a fodrász.
2012. máj. 30. 21:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Megoldható természetesen :) volt régen egy elég drága philips villanyborotvám amit ajándéknak kaptam de arról sincs semmi jó benyomásom, egyszerűen használhatatlan volt számomra nem beszélve arról, hogy valami drága zselével kellett tölteni.. na de a lényeg, hogy ezt a hajvágót is félnék megvenni 15-20 ezerért.
2012. máj. 30. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!