Hogyan tehetném felnőttesebbé, karakteresebbé az arcomat?
Figyelt kérdés
Elmúltam már 20, de úgy nézek ki mint egy kislány, nagy szem, kicsi,piszke orr,pufis arc, stb...egyedül a hosszú szempillám az, ami vigasztal.2012. jún. 29. 19:01
1/7 anonim válasza:
sötét hajszínnel, erős rúzzsal, vagy "felnőttes" ruhákkal
2/7 anonim válasza:
Most sajnáljunk?:D Na nem. Ha lesoványodnál, akkor jó beesett lenne az arcod, és kinéznél vagy negyvennek. De nyilván nem ez a cél. Pár év múlva felnőttesebb lesz, amikor jönnek az első kis mimikai ráncok, stb. Nyugi. Festesd olyanra a hajad ami öregít.
3/7 anonim válasza:
vagy:örülj neki,hogy még ilyen fiatal vagy!akarsz majd még fiatal lenni,hidd el! :)
5/7 anonim válasza:
Karakteresebbé sehogy, mivel az csakis a genetikától függ, mennyire különleges az arcod.
Felnőttesebbé viszont szépen formált szemöldökkel, szempillaspirállal (vagy műszempillával) illetve rúzzsal (ami jól áll, próbálgass). Amúgy a füstös szem is + pár év :)
6/7 anonim válasza:
Én 19 vagyok,de 14-15nek néznek mindenhol,nagyon zavaró.Pedig már évek óta feketére festem a hajam (igaz nem emiatt kezdtem el) és még így is.Ha nagyon erősen kifestem magam akkor már jobb a helyzet,de eleve nem vagyok egy nagy sminkes,nem szeretek vakolattal a fejemen mászkálni.Már kezdem elfogadni hogy ez van..majd 40évesen jól fog jönni:)
7/7 MadameViciouse válasza:
Én 23 leszek nemsokára,mégis kb 17nek néznek ha nem vagyok kisminkelve:/
Sminkel azt mondják vagyok 20is:D
Cicás tusvonal,szempillaspirál,bronzosító arccsontra,szájfény.Az arcodra Te is rakhatsz pirosítót,bronzosítót,ha kerek így ellensúlyozni tudod kicsit.
A hajam fekete.
Később örülni fogsz neki,hogy fiatalos vagy.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!