Egy 4-6 mosásos vörös hajszínező tényleg kijön a hajból?
Figyelt kérdés
Már megvettem a Joanna festéket. Mindenki mást mond valaki, hogy simán kijön valaki pedig hogy rengeteget szenvedett vele. Eredeti sötétszőke hajam van és mindenképp szeretném visszakapni utána az eredeti hajamat. Vélemény?2012. jún. 29. 11:58
1/5 anonim válasza:
eltelhet 3 hónapba is,mire kikopik,de nagyon csúnya lesz a kopás időszakában a hajad színe
2/5 A kérdező kommentje:
húúúúú most nagyon megijesztettél valaki meg azt mondja h simán kijön... egyéb észrevételek?
2012. jún. 29. 21:09
3/5 anonim válasza:
én is anno sötétszöke hajamra kentem egy vörös szinezöt....gyönyörü volt kb 2 mosásig aztán HONAPOKIG egy undorito kopott vacak volt a fejemen....amig meg nem untam és be nem festettem barnára...még fiatal voltam és butus :) azota fodrász vagyok és én mondom neked nincs olyan szinezö ami totálisan ledobodna a hajadrol és visszanyernéd az eredetit....sajnos... :(
4/5 sweetsugar válasza:
Hát nem tudom,nekem is be lett színezve a hajam,L'Oreal Clasting Cream gloss színező,mézborostyán árnyalátával.Az elején hamar kikopott,de most ,hogy újra színeztettem egyre tartósabb,mondjuk én ennek örülök,mert nem szerettem a régi hajam színét:)
Hát nem tudom,ugyan olyan már szerintem nem lesz:|de drukkolok:)
5/5 A kérdező kommentje:
de te ilyen 24 hajmosásos színezőt használtál nem?:)
nem tudom hogy mit csináljak mert nagyon szeretném kipróbálni, de nem akarom össze-vissza festeni utána a hajamat... :/ köszi :)
2012. júl. 2. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!