Ez a hajszínező tényleg ilyen színt ad?
Figyelt kérdés
A természetes hajszíneknél az első az én színem. Nem nagyon értek hozzá, soha nem volt más színű a hajam, de a mahagóni az kicsit lilás, nem? De ha tényleg ilyen színt ad, akkor az nagyon jó lenne. :)
Vagy hallottam még a Palette Instant Colorról, az mennyire jó?
2012. jún. 16. 20:05
1/3 anonim válasza:
Fessél be egy tincset és kiderül, másképp nem tudod meg, a képek meg sose azt mutatják amilyen valójában lesz :/
2/3 anonim válasza:
nekem is ugyanez volt. ilyeszínűre szineztettem be és nagyon szép lett. azt nem mondanám hogy lilás lett de talán lehetett benne egy halvány árnyalat. nekem csak az volt vele a bajom hogy kb. a második hajmosás után már kezdett kikopni és onnantól szinte minden hajmosás után másszínű volt a hajam.
utoljára kb. május elején volt beszinezve de még most is látszik benne (halványan) a vörös.
3/3 anonim válasza:
Sokkal sötétebb,mint a képen,és nincs ilyen barnás árnyalata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!