Ez normális intim gyantázásnál? Mindenhol igy van?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam kozmetikusnál. Nagyon hanyag munkát végzett a kozmetikus csaj. Forró gyantát kent fel és cibálta össze vissza. Nem feszítette meg a bőrt és így nem bírta normálisan letépni. Nagyon vörös lett iszonyatosan fáj. A fele szőr ott maradt és csupa gyanta maradtam. Ez mással is igy van? És mi tartozik a teljes intim gyantázáshoz? Mikor kérdeztem ott azt mondták h vénusz is lesz, de ott hozzá sem kezdett. És a gátnál is otthagyta.
2012. jún. 28. 21:20
1/8 anonim válasza:
válts kozmetikust :)
2012. jún. 28. 21:26
2/8 anonim válasza:
Hát többet ide ne menj! Egyáltalán nem így kellett volna csinálnia. Az előfordul, hogy néha forró a gyanta, de hogy szőrös maradj -.-" . Még mindig fáj? Nekem általában max. 5 percig fáj utána és csak enyhén piros, ami másnapra elmúlik. A teljes intim gyanta, pedig azt jelenti, hogy tényleg semmi nem marad a vénuszdombtól egészen a végbélnyílás körüli részig MINDENT leszed a kozmetikus ( esetleg egy mintát hagy ha külön kéred). Én ilyen munkáért biztosan nem adtam volna pénzt.
2012. jún. 28. 21:29
3/8 anonim válasza:
Ez valami vicc? :-O Kezdő volt a kozmetikus, vagy csak nagyonrossz napja volt, én mindenesetre nagy ívben elkerülném ezután.
2012. jún. 28. 21:29
4/8 anonim válasza:
Nekem kb. 5-10 perc alatt végez, szinte ki sem pirosodok, egy szál szőröm nem marad és a fenekemnél is mindenhol leszedi. Én is azt javaslom, válts kozmetikust.
2012. jún. 28. 21:30
5/8 anonim válasza:
Ja és a gyantázott területet, valamilyen szerrel - az én kozmetikusom sebbenzinnel - áttörli, hogy nem ragadjon. Sőt az enyém még krémet is ad, hogy kenjem be.
Ha most még ragad és nem jön le, szerezz be te is sebbenzint a gyógyszertárból, vagy ilyen gyantázás utáni törlőkendőt valamelyik drogériából!
2012. jún. 28. 21:31
6/8 A kérdező kommentje:
A tesómmal voltam, neki vérzett is, nem kente be semmivel, még mindig fáj mindkettőnknek és piros még. Kb 35-40 percig voltunk bent külön-külön. Hát nem is megyünk oda többet, de akkor jó, hogyha máshol nem igy van. Most voltunk először és nagyon megviselte mindkettőnket az egész. Amig szedte totál be voltam feszülve és remegtem a fájdalomtól, pedig nagy a fájdalom küszöböm és a tűrő képességem is. Nemtudom miért de csak otthon néztem meg az eredményt :( Na mindegymostmár, ha már nem fáj annyira keresek egy másik kozmetikust. Köszi a válaszokat!:)
2012. jún. 28. 22:01
7/8 anonim válasza:
Hol laksz egyébként? Hátha valaki tud ajánlani neked egy igazán profi kozmetikust :)
Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatot szereztél, már rögtön legelőször. :( Azért jó, hogy ez nem riaszt vissza, attól, hogy keress másik kozmetikust.
2012. jún. 28. 22:31
8/8 A kérdező kommentje:
Szécsény és környéke ahol kéne keresgélni, és ha már itt tartunk Balassagyarmaton az Erika szépségszalonban voltam...
Hát azt hittem soha többet nem megyek mégegyszer, de megnyugtattatok hogy ezt csak rosszul fogtam ki..:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!