Melyik a legjobb hámlasztó krém? Tapasztalatokat várok.
igen igen én is szoktam menni ilcsis gyümölcssavas hámlasztásra.
Az én kozmetikusom szokott az őszi, téli és a tavszi hónapokban kúrtá szokott javasolni, ami 6 vagy 8 alkalmat jelent.
Anyári hónapokban, csak 1 alkalmas kezelést, hámlasztást javasol 2 hetenkénti időközönként, meg persze ahogy a pénztárca engedi.
1 alkalom nála 1400 Ft. Úgy gondolom ez kifizethető áron van és hidd el már 1 alkalom is látványos.
És a gyümölcssavas kezelés mindenre jó, pigmentfolt halványító, jó pattanásos, zsíros bőrre sőt a heges bőrfelületen is sokat segít, de gondolom ehez azárt idő kell.
Mostmár itt az ideje, hogy megint menjek :)
Nyááron hámlasztani? Jól vagytok?
Hámlasztani kizárólag tavasszal, ősszel, és télen lehet, amikor a legkevesebb a nap. A legjobb télen. Legjobb hámlasztó szerintem, az Yves Saint laurent -fehérítő- krémje, de az elég húzós árban van, és azt télen ajánlanám. Az Ilcsi A.H.A. gyümölcssavas hámlasztója, egész jó, a legjobb ha veszel magadnak tégelyben, és felkened magadnak, de ne most kérlek, mert fényérzékennyé teheti a bőröd a nap hatására, és még foltosabb leszel!
Üdv: egy 37 éves mesterkozmetikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!