Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A mitesszereket kozmetikus...

A mitesszereket kozmetikus eltudja tüntetni. Mert nekem elég sok van. Vagy vegyek tapaszt?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 22:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Köszönöm, köszönöm, köszönöm :) Még délután olvastam ezt a szivacsos módszert, ki is próbáltam, és nagyon bejött! :-) Tényleg vannak kis lyukacskák :-) Nagyon örülök, hogy végre eltűntek.

Olvastam elég sok helyen, hogy ajánlják az Ilcsi fekete szappant is pattanásos bőrre. www.ilcsi.com

2009. júl. 16. 19:04
 12/16 A kérdező kommentje:

Nekem sebes lett tőle az arcom és lyukacskák sincsenek :(

Valamit rosszul csináltam? :(((

2009. júl. 16. 19:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Én vagyok a szivacsos ;D

Kérdező, ne haragudj! Nem tudom miért lehet, lehet túl érzékeny a bőröd. Vagy nagyon erősen dörzsölted, nem tudom. Nekem is érzékeny a kissé az arcbőröm de nekem csak nagyon piros volt tőle eleinte és kicsit égett. De bekrémeztem és nemsokára elmúlt teljesen másnapra meg hibátlan volt az egész.

Esetleg próbáld meg óvatosabban és csak a nagyon mitesszeres területeken, pl. orr.

De lehet neked ez a módszer nem megfelelő. Elnézést kérek, az ismerőseimnek és nekem sem volt problémánk vele, mindenkinek bejött. Remélem már elmúlt.

Az Ilcsi termékeket én is ajánlom, persze az se jó mindenkinek, de én 70%ban pozitív véleményt hallottam csak róla. A további 30ból 10nek azért nem tetszett, mert kozmetikushoz kell járkálni és az ára miatt.

Ha felmész az Ilcsi oldalára meg tudod nézni a referencia kozmetikákat, valamelyikbe el tudsz menni és ott kérhetsz arckezelést a termékekkel illetve otthonra is vihetsz. Ők tudnak segíteni, hogy mit kellene megvenned.

2009. júl. 16. 22:24
 14/16 A kérdező kommentje:

Hát elég erősen dörzsöltem..és hirtelen estem neki :S

sőt..már a szivacs dörzsi részével is csináltam..: D

Lehet hogy megpróbálom gyengédebben vagy hogy..

Mert eddig csak az államon próbáltam ki :S

Szerinted érdemes még megpróbálni még 1x?

SZtem ha elmek kozmetikushoz ő nemsokmindent tud tenni mert ezek "mélyen vannak"... =(

2009. júl. 16. 23:53
 15/16 A kérdező kommentje:

Jahm igen nekem is éget...de én hülye tovább dörzsöltem..talán ez volt a probléma?! =/

Egyébként a művelet után csak tonikkal tisztítottam :S

2009. júl. 16. 23:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Én tonikot nem is mindig használok utána de krémmel 2szer is bekenem, vastagon. Krémezés nélkül szerintem nekem se lenne ilyen szép.

Szerintem próbáld meg mégegyszer a szivacs sima felével de jó sok arctisztítót tegyél rá, hogy habos legyen és krémes. Esetleg nagyon óvatosan megdörzsölni a másik részével is ahol nagyon sok a mitesszer. Aztán feltehetsz tápláló, hűsítő vagy nyugtató arcpakolást majd lemosod és jöhet a krémezés. De ezután a krémezés nagyon fontos, mert ez erősen igénybe veszi a bőrt.

2009. júl. 17. 04:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!