Hol és mennyiért tudnék kakaóvajat venni?
Figyelt kérdés
Napozáshoz szeretném használni. Úgy hallottam, hogy gyorsan lehet vele barnulni.2012. jún. 26. 17:56
1/12 anonim válasza:
[link] én innen szoktam rendelni
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, de sajnos azt kifelejtettem, hogy 2 napom van beszerezni. Nem hiszem, hogy annyi idő alatt megérkezne :/
2012. jún. 26. 18:09
3/12 anonim válasza:
jobban jársz ha nemveszel. magadrakened, és foltosan fog le miatta anap..:)
4/12 A kérdező kommentje:
Ha egyenletesen kenem akkor is? Szoktam használni önbarnítót is, soha nem voltam foltos.
2012. jún. 26. 18:24
5/12 anonim válasza:
nem leszel foltos... hülyeséget írt az előző, ha normálisan el tudod kenni nem leszel az, én se lettem... egyenletesen kell elkenni és max félórát tölteni vele, aztán naptej szigorúan
6/12 anonim válasza:
gyógyszertárban lehet kapni,kb. 300-500 ft egy közepes dobozzal
8/12 anonim válasza:
és elfelejtettem hogy gyógyszertárban
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Akkor megnézem én is a gyógyszertárban :)
2012. jún. 26. 20:02
10/12 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy a gyógyszertárakban csak finomított kakaóvaj van, abból sem adnak szívesen:( napozáshoz, bőrápoláshoz a finomítatlan kakaóvaj tömböt keresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!