Valaki próbálta már a pasztellkrétás hajfestést? Milyen volt?
Figyelt kérdés
Erre gondolok, nem nagyon tudok angolul csak nagyjából néztem át a szöveget, arra lennék kíváncsi hogy tényleg így befogja-e, meddig marad meg, nem roncsolja-e a hajat stb?
2012. jún. 26. 17:43
1/4 anonim válasza:
Ismerősöm csinált ilyet magának. Neki igencsak roncsolta a haját, nagyon kiszárította és olyan furcsa tapintású volt utána.
Szerintem nem éri meg kipróbálni. A pasztellkréta nem erre való. Ha színes tincset szeretnél a hajadba, inkább hajszínezőt vegyél. Bár ez is roncsolja a haj szerkezetét, mindig jobb a pasztellkrétánál, ráadásul hajmosással kopik.
2/4 anonim válasza:
A pasztellkréta valóban kiszárítja a hajat!Állítólag az aszfaltkréta nem, és nem is roncsolja csak nem fogja be olyan gyorsan a hajat.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. jún. 26. 18:18
4/4 anonim válasza:
Nekem nem roncsolta hajmosás után ugyanolyan volt mint előtte,pedig sokszor is használtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!