Tiszta seb az arcom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
megnyomkodtam finoman az arcomat, de merő seb lett az egész. nagyon csúnya. Mit tegyek hogy előbb elmúljon? Próbálom nem alapozózni de az nem használ.
23/l
2012. jún. 26. 17:37
1/5 anonim válasza:
Vegyél neogranormon kenőcsöt és azzal kenegsd. Hámsérülésekre jó. Gyorsabban fog gyógyulni tőle.
2/5 anonim válasza:
sudocream, hámosító kenőcs, kicsit drága, 3000ft/250g, de nagyon gyors
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket! Vettem sudocrem-et kíváncsi vagyok hogyan szuperál. És aloeverázom is mellette.
2012. jún. 27. 17:37
4/5 anonim válasza:
ja és kenheted vele naponta többször is, vékonyan, igazából a sudocream mindenre jó, legalábbis az én bőröm nagyon komázza
5/5 A kérdező kommentje:
Fogom is többször kenegetni :) Köszönöm a tippet, és remélem az én bőröm is hálás lesz érte :D
2012. jún. 27. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!