Jo otlet volt citromsos vizzel megmosni a pattanasos, miteszeres arcomat? Elebb csipett, aztan lemostam tiszta vizzel. Most piros az arcom, viszont puha es selymes. Legalabb mar nem "nyulik rajta a zsir" mert sokszor mar ugy erzem.
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 15:14
1/5 anonim válasza:
állítólag a citromos víz jó rá, de az a baj vele, hogy marja a bőrt, kipirosodsz és később kicsit kipörsög(apró kiütésszerű foltok lesznek rajta).... szóval annyira nem volt jó ötlet...
2/5 anonim válasza:
én is leszoktam néha öblíteni, nekem nem szokott kipörsenni. nem lesz bajod, csak ne csináld sűrűn :D
3/5 A kérdező kommentje:
mar megint erzem hogy zsirosodiK
2012. jún. 13. 16:41
4/5 anonim válasza:
Én úgy szoktam csinálni, hogy a nedves vattapamacsot frissen facsart citromlébe mártom egy picit és azzal törlöm át az arcomat a homlokom kivételével. Nekem bevált, szépen összehúzz a pórusokat, tisztít, és nekem is selmyes lesz utána az arcom. Miután áttöröltem az arcomat várok pár percet majd, majd tiszta, hidet vízzel leöblítem és hidratálom. :)
5/5 anonim válasza:
Vegyél virág boltba aloe verát. Természetes gyulladáscsökkentő, nagyon jó a pattanásokra. A levelének a végéből le lehet törni és az nem fog elszáradni, hanem behegesedik és később újra le tudsz belőle törni. Nekem van itthon és tényleg segít megnyugtatni a bőröm. Bár az aloe vera gél is jó, de a növény mégis csak természetesebb, semmi mesterséges hozzávaló. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!