Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítség göndör hajjal?...

Segítség göndör hajjal? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nekem eredetileg göndör hajam van, és amikor hajat mosok akkor begöndörödik, viszont ha megszáradt és kifésülöm, akkor hülyén néz ki. (szerintem oroszlánsörényre hasonlít :P) Mostanában viszont megtetszett a göndör haj, de nem tudom hogy lehetne szépen megcsinálni. Segítség? :O
2012. jún. 26. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne fésüld ki a hajad, mert kifésülöd belőle a loknikat. Hajmosás előtt jól fésüld át a hajad, hogy ne legyen gubancos és óvatosan mosd, hogy ne gubancolódjon össze. Hajmosás után a törölközővel is csak óvatosan itasd fel a vizet, majd ha nagyon szükséges egy kicsit fésüld át. Utána tegyél göndör hajra való hajhabot a hajadra és szárítsd meg/vagy hagyd a levegőn megszáradni.

Ha nem egyformán göndör a hajad, akkor pedig csavard fel szivacsos csavaróra vagy zoknira, esetleg csinálj kis csigákat a hajadból és rögzítsd és hagyd így megszáradni. Így nagyjából egyformán göndör lesz a hajad. Amikor megszárad és kibontod, lakkal fixáld, de ne fésüld meg.

2012. jún. 26. 17:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. jún. 26. 17:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Én már 23 éve szenvedek a "birka-göndör" hajammal...

Szárazon nem szabad fésülni,mert akkor tényleg sörényszerű lesz.Viszont mikor megmostad és még vizes ,akkor nyugodtan,de tényleg csak vizesen,utána a formázóhab sajnos kötelező.

...és még valami,nekem a hajszárító egyáltalán nem vált be,teljesen kiszárítja a hajamat meg seprűs lesz tőle,így én mindig hagyom magától megszáradni.

2012. júl. 16. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!