Segítség göndör hajjal? (bővebben lent)
Ne fésüld ki a hajad, mert kifésülöd belőle a loknikat. Hajmosás előtt jól fésüld át a hajad, hogy ne legyen gubancos és óvatosan mosd, hogy ne gubancolódjon össze. Hajmosás után a törölközővel is csak óvatosan itasd fel a vizet, majd ha nagyon szükséges egy kicsit fésüld át. Utána tegyél göndör hajra való hajhabot a hajadra és szárítsd meg/vagy hagyd a levegőn megszáradni.
Ha nem egyformán göndör a hajad, akkor pedig csavard fel szivacsos csavaróra vagy zoknira, esetleg csinálj kis csigákat a hajadból és rögzítsd és hagyd így megszáradni. Így nagyjából egyformán göndör lesz a hajad. Amikor megszárad és kibontod, lakkal fixáld, de ne fésüld meg.
Én már 23 éve szenvedek a "birka-göndör" hajammal...
Szárazon nem szabad fésülni,mert akkor tényleg sörényszerű lesz.Viszont mikor megmostad és még vizes ,akkor nyugodtan,de tényleg csak vizesen,utána a formázóhab sajnos kötelező.
...és még valami,nekem a hajszárító egyáltalán nem vált be,teljesen kiszárítja a hajamat meg seprűs lesz tőle,így én mindig hagyom magától megszáradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!