Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hány centitől érdemes eladni...

Hány centitől érdemes eladni a hajat?

Figyelt kérdés
Most akarok hajat vágatni, de teljesen rövidre. A hajam körülbelül 30 cm lenne levágva. Érdemes 30 cm-t eladni? Fodrász vajon megvenne ilyen hosszúságú hajat??? Egészséges, nincs festve, göndör/hullámos típus és rendkívül dús. Már nem szeretném növeszteni a hajam, ezért érdekelne. Szerintetek??? Köszönöm a válaszokat!!!
2012. jún. 26. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem simán megvenné.
2012. jún. 26. 14:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is vásárolok hajat. Általában 40 centitől lehet használni, ez az általános igény. Alatta csak akkor, ha nagyon jó minőségű!
2012. jún. 26. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Általában 40-50 centi a minimum, de kérj ajánlatot, aztán ha sokat érne a hajad, érdemes még kicsit elviselni, ha nem elég hosszú. :D
2012. jún. 26. 15:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nagyon lassan nő és ebben a melegben meg már a guta akar megütni tőle még akkor is ha fel van fogva kontyba. Illetve percenként fésülhetném, mert nagyon hamar kócolódik, a szélben míg másnak meg sem rebben egy tincse sem, az én hajam már úgy áll, mintha pulikutya lenne az ősöm.

Hétvégén megyek fodrászhoz majd megkérdezem tőle, hogy mit szól hozzá :) Köszönöm a válaszokat :) :) :)

2012. jún. 26. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!