Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kipróbáltam a pasztellkrétát...

Kipróbáltam a pasztellkrétát a hajamra, bevizeztem, rákentem majd átvasaltam de végigsimítottam és fog:o egy tincsem vége lett fekete de áthúztam rajta az ujjam és az egész tenyerem fekete lett. Valamit elrontottam? :| Ötletek?

Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 13:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
24%

Gratulálok sikeresen elégetted a hajadat azért lett fekete.. HA VIZES HAJADAT/HAJTINCSEDET VASALOD ELÉG A HAJAD HÜLYEGYEREK! EZT MÉG SENKI SE MONDTA NEKED?? I D I Ó T A.. -.-

Énis láttam hogy ezt hogy kell, de előtte hajszárítóval megszárítod és utána vasalod ki. És még ártatlanul megkérdezed hogy " valamit elrontottam?? :O" ez olyan mintha egy szőke a füstölő kocsijánál állva azt kérdezi:normális hogy lángol a kocsi? :O

ennyire eszetlennek lenni ... Annak a hajtincsednek annyi,részvétem szegény hajadnak hogy tönkreteszed

2012. szept. 6. 19:03
 12/12 Ociana válasza:

Szia. Nem rontottál el semmit. Ez a kréta mindent befog. Legalább is ha ezt a trükköt használod. Nekem van egy tippem. Én így szoktam:

Összetöröd a krétát, por legyen belőle. Nem kell sok. Ráöntesz minimális vizet, csak épphogy kenni lehessen, mint a hajfestéket. És azzal bekenek a hajad, utána megszárítod és teszel rá hajlakkot. Nem kell a több ezer forintos belőle, elég az olcsó.:) Innentől nem fog fogni és bírod a hajad formázni kedved szerint. Remélem tudtam segíteni.:)

2014. nov. 2. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!