Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek milyen tapasztalata van...

Kinek milyen tapasztalata van a GLISS KUR azonnali hajregeneráló balzsamjáról vadrózsaolajjal?

Figyelt kérdés
Rózsaszín pumpás flakonban van,száraz , sérült hajra, kifésülhetőség és fény, ez van még ráírva.
2009. júl. 7. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Én már használtam:)Jó illata van,és szerintem jó...bár én inkább a világos rózsaszin pumpást szeretem!
2009. júl. 7. 17:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó minőségű termékei vannak, én a narancssárga pumpást használom. Nagyon sokáig kitart, még hosszú haj mellett is.
2009. júl. 7. 17:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a lila hajpakolást használom, kipróbáltam 1000 fajtát, (pl. Elséve, Fructis, Avon, Sunsilk,...) de ez vált be legjobban. Most tegnap vettem vadrózsaolajos pakolást, de még nem próbáltam, biztos az is jó, egy márka. :)
2009. júl. 7. 17:55
 4/5 anonim válasza:
Én megkockáztatom, hogy a gliss kurnak vannak a leghatékonyabb termékei ápolás, regenerálás szempontjából (már ami forgalomban van) - és bár ezt még nem használtam, rengeteg más fajtáját igen: hatásos. Az illata pedig tényleg mindnek izgalmas:)
2009. júl. 7. 22:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Használom a vadrózsaolajos pakolást de annyira nem vettem észre nagy változást ,és most ezt a fújósat vettem , kíváncsi vagyok másoknak konkrétan ez használt e!?
2009. júl. 8. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!