Szolárium, de milyen gyakran?
"minden második nap ELÉG menni?"
Ez alapján az jön le nekem,hogy te nem tartod Elégnek azt,hogy minden második nap mész.:D
Keress rá oldalakra ahol szakértők mesélnek a szolárium jótékony és kártékony hatásairól.Meg van ,hogy egy évben hány napot lehet menni szoliba anélkül,hogy a szolárium kártékony hatásai érvényesüljenek jobban.Hetente egyszer bőven elég elmenni szoláriumba,barna leszel és még egészséges is maradsz. Olvastam pl valahol,hogy rövid távon hasznos,mert barnít meg a kisebb sebeket halványítja,de hosszútávon már káros és pattanásokat is előhozhat.:/
Az hogy álló vagy fekvő,az szerintem mind1. Bár mondjuk ha én fekvőbe megyek egy ideig állandóan..akkor a fenekem alatt egy ilyen fehér csík marad,mivel alatta nem éri a bőrt a cső:) Szóval én az állót tanácsolnám,már csak higénikai okokból is,hogy ne mások izzadságába feküdj bele:D
Szia!
Szerintem a minden második nap kicsit sok, bőven elég a heti 2-3 alkalom is, főleg csokicsövesbe. Az álló kevésbé barnítja a lábat, én úgy vettem észre, és ezért váltogatom így egyenletesebb a színem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!