Minek kell szőrteleníteni? Az ember csak a saját dolgát nehezíti meg. Nem lesz tőle se egészségesebb, se szebb. Vélemények?
én meglennék szőrös lábbal is, de túl nagy a nyomás úgyhogy szőrtelenítek :D
17L
Valahol egyetértek veled is (a kérdezővel).
Valóban sokkal egyszerűbb lenne az egész,ha az embereknek alapból az lenne a természetes,ha nem borotválkoznának meg semmi szőrtelenítés és mindenki így lenne "szép".Nem kellene se borotva,epilátor,gyanta..se szőrbenövések,piros pöttyök és semmiféle krém és még sorolhatnám...na meg a pénz amit bele költ az ember.
Régen például az volt mindenkinek a természetes,hogy mindenkinek a hajában tetvek rohangálnak. Csak szépen "illedelmesen" megvakargattak a tetveket egy pálcával,de ettől függetlenül ők ápoltak voltak.
Aztán feltalálták a sampont és most már az az ápolt akinek nincs tetve.
Ugyan ez a helyzet a borotvával. Míg nem találták ki és nem terjedt el,addig mindenki ápolt volt,akkor is ,ha nő és nem csak azon a bizonyos helyen,kezén lábán volt szőr,hanem akár karján és az arcán is ,erősen szőrzetes akár.
Most már vannak különböző szőrtelenítő eszközök is,ráadásul szerintem egy filmet nem lehet úgy végignézni,hogy utána valamilyen szőrtelenítő reklámot ne vágjanak be közbe a reklámokba. Szóval most már ez a természetes.
Egyszerűbb lenne,ha nem borotválkoznánk,de így sokkal higénikusabb,ráadásul szerintem nem keveset dob a külsőn egy szép csupasz láb.
Hajmosás nélkül is sokkal könnyebb lenne minden:D de van sampon és sokkal szebb és ápoltabb a haj,ha mossuk..:D
Szerinteem..:)
16/L
óh, dejó, végre nem ellenkezik mindenki velem:D
szerintem, sajnos nem leszünk tisztábbak ettől.. ez nem olyan mint a hajmosás, vagy a tetvek a fejen. Míg az utóbbi kettővel elkerülhetünk bizonyos betegségeket, addig a szőrtelenítéssel (főleg intim területen) kifejezetten indukálhatjuk a fertőzéseket, sőt más betegségeket is.. egy bőrgyógyász ismerősöm mindig leszid mikor látja hogy én is szőrtelenítem magam, mivel rengeteg olyan betege van, akiknek a hónaljából daganatot kell kivágnia, amit a szőrtelenítés okozott.
Sajnos a szőrtelenítés már divatba jött, én is várom, hogy kimenjen a divatból, több lenne az időnk, mert nem ezzel kéne bíbelődni, és nem lenne ilyen problémánk sem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
Meg végülis nem véletlen találták ki a szőrt, igazából ez egy védőréteg, de manapság 'mindenki' jobban érzi magát, ha nem beszélik ki a szőre miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!