Minek kell szőrteleníteni? Az ember csak a saját dolgát nehezíti meg. Nem lesz tőle se egészségesebb, se szebb. Vélemények?
Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 16:42
11/27 anonim válasza:
azért tedd fel magadnak a kérdést őszintén: hogy jobb? szőrösen, vagy pirosan, de igényesen. Nekem is érzékeny bőröm van, kenegesd magad szőrtelenítés után, és jobb lesz
12/27 A kérdező kommentje:
nekem jó szőrösen is.. de csak ha nem megyek emberek közé.. mivel utána zavar, hogy mit szólnak, jaj!
2012. jún. 24. 17:59
13/27 A kérdező kommentje:
egy ember attól igényes, hogy kitépi magából a szőrt? érdekes...
2012. jún. 24. 18:03
14/27 anonim válasza:
nem attól hogy kitépi hanem attól hogy nem szőrös.
az hogy tépi vagy le égeti magáról vagy borotválja senkit nem érdekel,a lényeg hogy ne legyen szőrös.
te csak a saját nyugalmadat akarod,azzal akarod magad nyugtatni hogy ez baromság közben meg ha nem pirosodnál ki akkor te is ugyan úgy szőrtelenítenéd magad mint más lányok,fiúk és nem próbálnád meg nekünk bemagyarázni hogy hülyeség a szőrtelenítés.
15/27 A kérdező kommentje:
szerintem nem attól igényes egy ember, hogy nem szőrös.. de ez már más téma. Igen lehet, hogy ha nem lenne szar szőrteleníteni, akkor nem így gondolkodnék, de a helyzet fordítva is igaz.. szóval aki nem szereti szedje le, a többi meg szív.. vagy elviseli a gúnyt. semmi értelme az egésznek.
2012. jún. 24. 18:13
16/27 Dilettáns döggomba válasza:
Ha neked kényelmetlen, akkor ne szőrteleníts. Senki se mondta, hogy kötelező. Érdekes, az én bőröm is roh@dt érzékeny, minden azonnal kiüt, mégsem vérzek és pattogzok ki sehol. Bár én nem is gyantázok. Borotva egyszerűbb, de annak is megvan a megfelelő technikája.
17/27 A kérdező kommentje:
nah, de pont ezaz. ha valaki nem szőrtelenít, azonnal beszólnak.. még a barátom is rámszól..:S És sajnos nekem nincs olyan technika ami jó. borotva a legszarabb.
2012. jún. 24. 18:22
18/27 anonim válasza:
akkor te megszívtad,ilyen az élet,nem mindenkinek könnyű
arról meg szerintem tegyél le hogy te bemagyarázod a világ minden emberének hogy felesleges a szőrtelenítés és hogy ne nézzék le azokat akik szőrösek mert úgysem fog sikerülni.
tudod van az a mondás is hogy egy fecske nem csinál nyarat.
19/27 A kérdező kommentje:
aha, ok. szerintem akkor is birkák vagyunk mind..
2012. jún. 24. 19:46
20/27 anonim válasza:
Egészségesebb nem lesz, de sokkal esztétikusabb. El kell fogadni, hogy ez egy társadalmilag elvárt dolog. És megmondom őszintén, engem is taszít egy szőrös lábú, hónaljú stb. lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!