Van a karomon egy x alakú heg, mivel tudnám eltűntetni? A napozás árt neki? Lézeres kezelésről vélemény?
Figyelt kérdés
Mivel jellegzetes az alakja, eléggé zavar, nem tudok ujjatlan pólót vagy fürdőruhát viselni, mert mindenki kérdezgetni kezd, és én sem akarom , hogy lássák.
Valami ötlet?
Kb. 3 hónapja van meg a heg, és barnás színű. Gondoltam arra is hogy napozok, és akkor nem lesz annyira látható.
De kérdés hogy akkor a heg is egyre barnább lesz a napozástól???????????
Lézeres kezeléssel el lehet tűntetni? Lenne valami mellékhatása?
Esetleg arra is gondoltam hogy sebész vagy valaki hozzáértő kivághatná a heget. Mert nekem már az is elég ha nincs x alakja. Erről mi a véleményetek?
Kenem Contratubexxel, de az ugye nem hoz rövid idő alatt jelentős változást..
2012. jún. 24. 14:34
1/1 anonim válasza:
Nekem az arcomon van olyan mint egy római 1-es van egy nagy nyomtatott I betű. 3 hete műtöttek, azt mondták, hogy egész nyáron nem érheti tűző nap, mert lebarnul és csúnya lesz a helye, énis contraktubex-el kenem, eddig nagyon jó, vettünk azt hiszem mepiform-nak hívják, egy bőrszínű tapasz, állítólag vitaminos és ezért gyógyít is...nekem ez bevált, eddig legalábbis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!