Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mehetek strandra a 3 hetes...

Mehetek strandra a 3 hetes tetoválásommal?

Figyelt kérdés
nem akarok túlságosan sokat fürdeni meg napozni sem, csak kimennék már, de csak 3 hetes a tetoválásom :/ lehet már?

2012. jún. 23. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet, de egy hónapig áztatni szigorúan tilos! napoztatni meg igazából sosem szabad nagyon sokat, mert a feketének gyorsabban romlik a minősége.
2012. jún. 23. 20:57
 2/5 SzilKa ***** válasza:

nem csak a feketének árt az uv sugárzás, minden színt tönkretesz idő előtt.

3 hetes tetoválással még nem mennék strandra, 1 hetet még kihúznék valahogy. Utána is, egész nyáron bekenném magas faktorszámú naptejjel a tetkómat.

2012. jún. 23. 21:00
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a gyors választ! :)

mennyi idő számít már áztatásnak, szóval mennyit lehetek a vízben? :D

2012. jún. 23. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:

első vagyok. hát nekem azt mondták, hogy 1 hónapig csak folyóvíz érheti, tehát hogy zuhanyzástól, kádban fürdéstől sem lesz baja, de hosszabb időre ne legyen vízben.

amúgy igen, minden színt roncsol a napsütés, csak írtam, hogy a feketét különösen. én akkoris kenem a tetoválásomat, ha magamat nem, de már süt a nap.

ha már megcsináltattad várd ki az 1 hónapot, de legalábbis ne menj vízbe.

2012. jún. 23. 22:11
 5/5 A kérdező kommentje:

oké, köszönöm szépen! :)

akkor még várok vele inkább

2012. jún. 24. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!