Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol szerezhetem be ezeket a...

TheDarkGirl kérdése:

Hol szerezhetem be ezeket a Gaara girl cosplayes cuccokat? Mondoconra kellenének. (paróka, cipő, szoknya, felső. ) Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok,én is cosplayer vagyok és azt szeretném kérdezni hogy hogy honnan tudnám ezeket a cuccokat beszerezni,amik a képen vannak? Vagy ha hasonló cuccokat tudtok csak ezekhez az is jó. Oldalakra vagy üzletekre gondolok,létszi segítsetek!Ezek kellenének! -->

cipő: [link]

szoknya: [link]

paróka: [link]

Igazábol az ezen a képen szeeplő baloldali lányhoz kelle hasonlítanom,még sok egyéb kiegészítő van a csajon,ha azokat is tudjátok hol lehet kapni akkor létszi írjátok meg komiba: [link]

2012. jún. 23. 18:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Ebayen paróka.

A szoknyát megvarrhatnád, esetleg turiban nézz körül, én hasonlót láttam már párszor, át lehetne alakítani ilyenre.

Cipőt szerintem nem találsz, azt is magadnak kell csinálnod valami papucsból vagy nem tudom.

2012. jún. 23. 19:37
 2/2 A kérdező kommentje:
ahh,ezer kössz :)
2012. jún. 23. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!